Lees meer over Become

Sinds januari 2019 ben ik als trainer Verbeelding en Gevoelstaal verbonden met Become.
Janna Beek attendeerde me op haar boeken en hoe kunstenaars, die prachtig hebben geïllustreerd. Dat kunstzinnige in combinatie met gevoelstaal was een verrassende ontdekking voor me.
Mijn trainingen Become & Imagine zijn op haar boeken gebaseerd en ik vind het een voorrecht om deel te zijn van het Become team, omdat we ieder vanuit onze eigen expertise de heelheid van mensen op het oog hebben. Elkaar binnen het team inspireren en van elkaar leren is bijzonder.

In november 2019 is het publieksboek “Gevoelstaal” van Janna Beek uitgekomen en is onze gemeenschappelijke website www.b-come.nl de lucht ingegaan.

Ik geloof dat iedereen creatieve vermogens heeft en dat elk mens de behoefte heeft aan vrijheid, authenticiteit, dromen en verbinding met zichzelf en anderen.
Ik houd er van mensen te inspireren in hun persoonlijke en beeldende ontwikkeling.
Voor mij is diepgang en luchtigheid de ideale combinatie om spelend te ontdekken.
Motto: Imagination is the key for inspiration and creativity!
Het raakt me als mensen onvrijheid ervaren, angst hebben om niet goed genoeg te zijn, teveel in hun hoofd zitten en niet meer kunnen ontspannen en spelen. Daardoor vervreemd geraakt zijn van zichzelf. Uit eigen ervaring weet ik hoe dat is.
Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en zag dat veel systemen de creativiteit van kinderen en volwassenen vaak in de kiem smoren.
Dat komt o.a. door een te hoge prestatiedruk, focus op meetbare resultaten en teveel nadruk op de cognitieve ontwikkeling.
Verbeeldingskracht verdwijnt dan helaas.
Mijn missie is om middels de Become trainingen die verbeeldingskracht weer aan te wakkeren. Het is mijn verlangen dat mensen daardoor weer zicht krijgen op hun innerlijke, creatieve kracht en schoonheid en zo beter gaan functioneren in hun uniciteit. Ik daag mensen uit conformisme, braafheid en conditionering te ontmaskeren.
Ik ben trainer, docent en kunstenaar en geloof in de unieke combinatie van
gevoelstaal met beeldtaal.

Bezoek de website van Become eens: www.b-come.nl

Janna Beek en Dorie Canters als trainers bij Become