Voorstellen

Hallo ik ben Dorie Canters, kunstenaar, docent, coach en trainer en ik inspireer jou graag!

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen op een of andere manier creatief is. Het is mijn droom om dat aan te wakkeren bij jou en je te inspireren tot een proces van verwonderen, verkennen en verbeelden. Ik geniet van deelnemers, die dat proces aangaan en los durven laten dat ze een mooi of goed product moeten maken. En als coach en trainer zal ik je altijd uitdagen om te groeien en je potentie aan te spreken.

Als kunstenaar probeer ik ook zelf bezig te zijn met spelend ontdekken, al is dat niet altijd makkelijk. Loslaten, aandacht, focus, genieten van het proces, frustratie toelaten etc. is een voortdurend leerproces voor mezelf en merk ik ook voor mijn cursisten.

Atelier Verbeelding is vol van motiverende expressie, waar vrijheid, ruimte, dromen en verbinding een plek hebben.
Mijn klanten zoeken inspiratie, zelfontplooiing, wijsheid, authenticiteit en originele creativiteit.
Vanuit mijn vakmanschap help ik hen geloof in zichzelf en creatieve vermogens te ontwikkelen.
Dat doe ik d.m.v. kunstzinnige verbeelding opdrachten.
Het raakt me als mensen onvrijheid ervaren, angst hebben om niet goed genoeg te zijn, teveel in hun hoofd zitten en niet meer kunnen ontspannen en spelen en daardoor hun bestemming onvoldoende kunnen uitleven.

Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en zag dat veel schoolsystemen de creativiteit van kinderen en docenten onvoldoende bevorderen door te veel nadruk te leggen op het cognitieve en eindprestaties.
Het proces van spelend ontdekken, gevoelstaal en beeldtaal wordt vaak in de kiem gesmoord door tijdsdruk en meetbare resultaten.

Het is mijn verlangen dat mensen d.m.v. mijn cursussen weer zicht krijgen op hun innerlijke, creatieve kracht en schoonheid en zo beter gaan functioneren in hun eigen uniciteit.
Ik houd van diepgang en luchtigheid tegelijk en word enthousiast van mensen, die willen leren en hun horizon willen verbreden.

Graag wil ik jou ontmoeten en je inspireren om op ontdekkingstocht te gaan naar jouw authentieke creatieve leerproces. Het voordeel van het atelier is dat er in kleine groepen gewerkt wordt en er veel persoonlijke aandacht is in een ontspannen sfeer. Ik hoop jou daar ook te ontmoeten!

Geef je op voor een proefles [ i.t.t. tot wat in onderstaand filmpje staat zijn de kosten i.v.m. de toeloop van belangstellenden €15]
of [ gratis] intake bij coaching en trainingen om te ontdekken wat jij wilt ontwikkelen!

Mijn opleidingen en ervaringen.

Pabo met specialisaties in de Kunstvakken; 25 jaar ervaring in Basisonderwijs [o.a. Jenaplan] in alle groepen; 16 jaar Docent Levensbeschouwing Voortgezet Onderwijs en Tweetalig docent Philosophy of life; Mentoren en begeleiden van leerlingen en stagiaires; leiding geven aan de vaksectie; Ontwikkelen van projecten en leerplannen; Geven van studiedagen op scholen; Coördinator Kunst in de Kerk; Ontwikkeling als kunstenaar door altijd zelf bezig te zijn en o.a. het volgen van diverse kunsttrajecten vanaf mijn jeugd tot op heden; Basis opleiding Transformissioneel Coachen bij CC Excellence

Festival; oil on canvas

Voor een indruk van mijn werk, ga naar:
Expositie Dorie Canters

Mijn werk is te koop en ik denk graag met je mee voor het maken van een voor jou passend kunstwerk.