Atelier Verbeelding

Nieuwsbrief Atelier Verbeelding                                                         September 2019

Beste Atelier vrienden,

Terwijl de laatste zomerdagen ons land binnenwaaien en de regen af en toe de boel verfrist, begint in Atelier Verbeelding weer een nieuw creatief en kunstzinnig seizoen.
Afgelopen maanden zijn er allerlei mooie mensen in het atelier bezig geweest met diverse workshops en cursussen.
Met veel plezier heb ik bv de cursus Wabi Sabi gegeven, waarin we werken met assen, paraffine en pigmenten. Een avontuur van spelend ontdekken en verrast worden door de ontstane effecten en creaties.

Hieronder werk van diverse cursisten.

 

De komende maanden bruist het atelier van activiteiten.

Hieronder een overzicht:

  • 2 oktober woensdagmiddag starten de cursussen op maat weer. Momenteel met een groepje van 3 – 4 deelnemers, dus nog plaats voor ongeveer 2 personen
  • 2 oktober woensdagavond start de nieuwe Become & Imagine Training met 6 mensen. Er is nog plaats voor een klein aantal mensen op de woensdag – en donderdagavond.
  • 8 oktober op dinsdagavonden start de cursus “Ontdek de kracht van kleuren “met een groep van 6 deelnemers.
  • 12 oktober sta ik op de beurs van Bewust Ede in het atrium van Cultura en ik verklap hier dat je een korting bon voor in je goodiebag kunt ophalen bij mijn tafel.
  • Tweewekelijks geef ik privéles aan een vrouw met Parkinson, die de mooiste schilderijen maakt.
  • In november komt er een groepje, die zichzelf ABSOLUUT NIET CREATIEF heeft verklaard, maar zo nieuwsgierig en verlangend zijn, dat ze zich durven toevertrouwen aan mijn inspiratie en enthousiasme. Wat een heerlijke uitdaging!

Ook is er nieuws rondom het team van Become, waarvan ik deel uit maak.

Met een groep van een aantal trainers met diverse disciplines zetten we een prachtig bedrijf neer rondom de boeken van Janna Beek en onder haar bezielende leiding.
Haar nieuwste boek “Gevoelstaal; leven van binnenuit”, wordt 26 november in Kampen feestelijk gelanceerd . Wil je daarbij aanwezig zijn, laat het me weten.

De website van Become is bijna klaar. Ook mijn trainingen en workshops rondom de unieke combinatie gevoelstaal en beeldtaal zijn daar te vinden.

Laat de herfst en winter maar komen; het bloeit en groeit volop in Atelier Verbeelding!

Wil je zelf weer eens meedoen of ken je iemand, die het spelend ontdekken wel kan gebruiken om eens uit het koppie te komen, neem dan contact met me op via de mail, website of per telefoon.

Creatieve groeten,

 

Dorie Canters
Atelier Verbeelding
www.atelierverbeelding.nl
dcanters@atelierverbeelding.nl
0618167109

 

 

 

Facebook Instagram LinkedIn Mail WordPress