Dag vrienden van het Atelier Verbeelding,                                                   Augustus 2020

 

Terwijl we aan het bekomen zijn van een aantal hittedagen en nog volop genieten van de zomer, staan de activiteiten in het atelier niet stil.
Afgelopen week hebben we met een aantal deelnemers een waardevolle Zomerschool beleefd; voor herhaling vatbaar.
Een deelnemer schrijft: ” Het duurt altijd heel lang voor ik me ergens veilig voel, daar had ik nu geen moeite mee, je heb een veilige sfeer geschapen. Je leiding m.b.t het schilderen was niet opdringerig en je liet het initiatief aan mij over. In het begin vond ik dat lastig.  De stiltemomenten waarmee je iedere dag begon waren heel fijn. De training geef ik een 9 en als trainer  krijg je een 10 en een virtuele omhelzing van mij.”

Daar voel ik me erg dankbaar over.

Hier een impressie:

Wil jij ook meedoen met een Training Become & Imagine en wil je eens proeven hoe dat gaat? Stuur me een berichtje en ik stuur je twee gratis korte online lessen.
Op maandagavond 7 september start ik weer met deze training, die ook geschikt is om te gebruiken voor je scholing- en/of vitaliteitsbudget. Kom eens met je team of collega´s voor meer creativiteit op de werkvloer! Wil je een ander dagdeel? Met min. 2 personen kunnen we daar naar kijken.

De lessen tekenen en schilderen op woensdagmiddag starten weer op 19 augustus. Je kan met een 5 – of 10 lessen kaart elk moment instappen. Wil jij een ander dagdeel; in overleg en met min. 2 personen is dat bespreekbaar.

Intussen werk ik ook aan mijn eigen kunst en ga met onderstaand schilderij exposeren in de Stingerbol in Ede vlakbij het station. Je kan het werk van een aantal kunstenaars bewonderen van donderdagmiddag 27 /8 t/m zondag 30 augustus. Voor meer info www.stingerbol.nl

 

Een van mijn getalenteerde cursisten Ellen Koning verzorgt een expositie van haar werk in het atelier op zaterdag 12 september.

 

Ik ben ook weer diverse ideeën voor nieuwe cursussen aan het uitbroeden,; dat ga je in de volgende nieuwsbrief lezen. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram en Linkedin

Kom vrijblijvend eens meedoen met een les of een gesprekje hoe ik jou op maat van dienst kan zijn.

 

Creatieve groeten,

Dorie Canters

 

https://www.facebook.com/doriecanters

https://www.linkedin.com/in/doriecanters/

https://www.instagram.com/doriecantersart/

 

  Facebook Instagram LinkedIn Mail WordPress

Afmelden van de lijst

 

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk het in de browser

afmelden van de lijst