Online cursussen/Portaal

Welkom in het portaal van Atelier Verbeelding!
Hieronder vind je 3 online cursussen, die ook gecombineerd kunnen worden met werken in het atelier en/of met online feedback van mij.
1. Beeldend Bewust
2. Reset jouw creativiteit
3. Abstract werken
Je kunt een proefles aanvragen.

Deze cursus gaat je verbeeldingsvermogen prikkelen en laat je nadenken over 6 verschillende uitdagende onderwerpen.
Ze kunnen een aanzet geven tot persoonlijke verdieping en/of tot een meer meditatieve en filosofische benadering van het thema.
Door deze cursus te volgen, kom je d.m.v. beeldende opdrachten dichter bij jezelf en jouw eigen kunstzinnigheid. Dat kan via de korte ontspanningsoefeningen, de visualisatie oefeningen, de verdiepende vragen, de beeldende opdrachten en de denkstof, die ik je via filmpjes ( 24 in totaal )
ga geven.
De cursus gaat het hele jaar door als een carousel, dus je kan elke maand instappen.
De cursus heet: “Beeldend Bewust” en heeft 6 thema´s en regelmatig een workshop met een van de thema´s in het atelier.
Kijk voor de data bij agenda.

Voor wie is deze cursus Beeldend Bewust?
Voor iedereen, die verlangt naar meer groei in gevoels- en beeldtaal
en voor iedereen, die nieuwe inspiratie zoekt voor beeldend werk
en graag wat dieper in een thema duikt om meer procesmatig te gaan werken.
Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde creatieveling bent; het is jouw reis!
Doe je mee, dan krijg je vanaf jouw opgave elke week een filmpje in je mailbox.

Prijs Online cursus Beeldend Bewust ;
24 weken inspirerende oefeningen, overdenkingen en beeldende opdrachten in je mailbox en zelf thuis aan het werk € 245 ;met maandelijkse digitale feedback van mij op je werk €335; losse thema workshops €57,50- €65

Online cursussen:

Reset jouw creativiteit


10 lessen tekenen/schilderen, waarin je geprikkeld wordt eens anders te kijken en werken. Laagdrempelig en voor iedereen, die van perspectief wil wisselen en creatieve vaardigheden wil ontwikkelen.

Reset jouw creativiteit ; klik op deze link als je een inlogcode hebt

Abstract schilderen

Wil je op een vrije en speelse manier ontdekken? In 10 lessen leer je iets over lijnvoering, vlakken, compositie, kleurgebruik, materialen en het ontwikkelen van een eigen stijl. Voor beginners en gevorderden, die inspiratie zoeken.

Abstract schilderen; deze link gebruiken met je inlogcode

Prijzen Reset je creativiteit en Abstract:
Cursus online €135
Reset/Abstract Plus: Je stuurt na elke les je werk naar mijn mailadres; heb je een stok achter de deur om ook echt vol te houden en ik geef je kort feedback per mail. €195 voor de cursus plus feedback.
Reset/ Abstract Plus Extra: Voor €225 heb je de cursus, de feedback en een les, waar plek is, van 2 uur werken in het atelier.

Review van I. G. uit Duitsland:
“Online cursus abstract schilderen: Dorie is niet alleen een inspirerende, warme persoonlijkheid en een getalenteerd kunstenaar, ze is ook een uitstekende mentor: met haar constructieve input moedigt ze je aan je eigen artistieke weg in te slaan, je eigen handschrift te ontdekken en daarbij kijkt ze wat jij in kwestie nodig hebt. Ze stuurt op subtiele wijze, stimuleert je zelfvertrouwen en laat je vrij. De feedback op het ingezonden werk wordt als geluidsbestand opgestuurd en dat maakt het contact toch heel persoonlijk. Nóg liever had ik de cursus fysiek in Ede gevolgd maar deze online-cursus is een fantastisch alternatief, beter gezegd, een echte aanrader!”