Aanbod

Atelier Verbeelding heeft  27 januari 2018 haar deuren geopend en is officieel van start gegaan.

Inschrijven kan door op pagina agenda te klikken op het gewenste item, waarbij een inschrijf formulier getoond wordt of via het contactformulier.

Geef je op voor een proefles!

Wil je verzekerd zijn van een plaats, dan is inschrijven via het inschrijfformulier van de agenda en het overmaken van de kosten nodig.

Betalingen op rek nr: NL24RABO0106839497 ten name van Atelier Esthetiek met vermelding van Atelier Verbeelding en het product.

Heb je zelf geen materiaal en geen idee wat je zou moeten aanschaffen, dan hebben wij genoeg voor de eerste aanpak om aan de slag te gaan. Wij adviseren je graag en kunnen alles bestellen. Ook hebben we kleine pakketjes te koop in het atelier.

Onderstaande prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen en spelfouten

Werkplekken en huur atelier:

Ons atelier is ongeveer 50 m².

Heb je geen eigen plek of rust thuis, dan kan je hier in alle rust alleen of met enkele anderen aan het werk. Zie voor beschikbare dagdelen de agenda. Kosten 10 euro per uur per persoon.

Wil je met een groep voor een activiteit ons atelier huren, dan gaan we met je in overleg over de prijs en condities.

De activiteit moet ook passen bij de kunstzinnige visie van Atelier Verbeelding.


Portret atelier:

Doel is samen ontdekkend leren. We werken met elkaar in twee uur aan een of meer portretten. Dat kan middels een model en/of door elkaar als portret te tekenen/schilderen. Kosten voor twee uur 20 euro; een 5 rittenkaart kost 85 euro


Model atelier:

Bij aanmelding van minimaal 4 deelnemers huren we een model in, zodat we ontdekkend kunnen leren kijken en het menselijk lichaam leren verbeelden. Kosten per twee uur 20 euro; een 5 rittenkaart kost 85 euro


Studie atelier:

We geven een korte instructie geven met een thema, dat je kan inspireren om te gaan onderzoeken en aan het werk te gaan. Duur 5 weken van elk twee uur. Kosten per module 85 euro. Losse bezoeken 20 euro

Thema voor de komende periode is: "Anders kijken en close-up"


8+Atelier.

We dagen kinderen en jongeren vanaf 8 jaar uit om te leren ontdekken en creëren middels modules tekenen en schilderen. We geven korte pakkende uitleg en dan lekker aan de slag. Even geen school of digitale schermen, maar de rust om in een groep van max. 10 personen geconcentreerd bezig te zijn. Het proces van onderzoeken is bij ons belangrijker dan het product. We bieden Modules aan van 5 keer 1,5 uur met boeiende thema's. Kosten per module inclusief materiaal 55 euro; Losse bezoeken kosten 12,50 euro

Thema voor de komende periode is: "Anders kijken en close up"


Kunst in de klas:

Wij verzorgen gastlessen op scholen en opleidingen, waarbij leerlingen en studenten uitgedaagd worden om zelf te ontdekken middels korte inspirerende thema's.

Kunst en filosofielessen kunnen ook gecombineerd worden.

Dat kan middels modules van meerdere lessen of voor een eenmalige workshop.

Tarieven exclusief materiaal zijn 100 euro per lesuur. Meerdere lesuren per dag; elk volgende lesuur  75 euro


Kunst lezingen:

Kosten 10 euro


Materiaal Atelier:

Uitleg over gebruik van diverse materialen. Kosten 10 euro.


Werkatelier:

Wil je zelfstandig werken en heb je zelf geen ruimte of ruimte tekort? Heb je behoefte aan advies of iemand die mee denkt over een werkstuk of materialen? Dan kun je terecht in het werkatelier. Kosten zijn €10,- per uur.
(materialen zelf meenemen)


Kunst geschenk:

Maak met elkaar een passend kunstwerk.

Bv bij een feestelijk moment of als er iets herdacht wordt.

Dagdeel, formaat, materiaal etc in overleg. Richtprijs voor een dagdeel samen aan het werk inclusief materiaal en afwerking: vanaf €300 per kunstwerk. (afhankelijk grootte en materiaal gebruik) Dit is maatwerk.


Verbeeld je verhaal voor bedrijven

Iedereen heeft een  verhaal.

Elke organisatie heeft een verhaal, visie en/of droom. ( storytelling)  Jouw verhaal middels beeldtaal helpen zichtbaar maken is voor ons een uitdaging.
Geschikt voor persoonlijke ontwikkeling en/ of bijscholing.
Geschikt voor studiedagen, teambuilding etc.
In ons Atelier of op jouw locatie.
Persoonlijk traject van 5 ontdekmomenten van 1, 5 uur 550 euro [ inclusief materiaal ]
Voor bedrijven of groepen vraag naar de mogelijkheden en prijzen.