Succesvol seminar Burn out; van breekpunt naar keerpunt!

We zaten afgelopen zaterdag vol met 14 deelnemers, die het proces van breekpunt naar keerpunt wilden onderzoeken en doormaken.
Hieronder een aantal reacties:
Confronterend om mijn patronen en overtuigingen over mezelf onder ogen te zien; Wat een inspiratie en hoop spreekt er uit jullie presentatie! ;
Wat ik mee naar huis wil nemen is dat ik wat milder naar mezelf en mijn situatie kijk; Ik heb een aantal nieuwe inzichten opgedaan en moet alles laten bezinken; Wat heerlijk al dat lekkers dat voor ons klaarstond; Ik heb voor het eerst iets ontdekt in mijn lijf met name mijn buik; Wat een mooie manier om d.m.v. verbeelding meer inzicht te krijgen; Nu snap ik waarom ik niet op mijn plek in mijn werk ben; Ik heb ontdekt dat ik adrenaline verslaafd ben; Het werd me tijdens een van de oefeningen duidelijk dat ik niet naar mijn kernwaarden leef; Ik wil nog meer ontdekken wie ik echt ben; Dit smaakt naar meer.

Zo maar een greep uit de reacties van deelnemers. Janna en ik hebben genoten van deze middag met deelnemers, die echt openstonden voor nieuwe inzichten en het proces van ontdekken en transformatie wilden aangaan. De combinatie van informatie geven, persoonlijke ervaringen vertellen en verbeeldend verwerken staat als een huis.
Deelnemers maken indrukwekkende eindopdrachten. Een van de deelnemers kreeg niets op papier en was gefrustreerd over haar witte, lege vel. Na een kort gesprek kon ze omarmen dat dat precies haar huidige situatie is; wel willen vliegen en gaan, maar nog half in de cocon zitten en nog een tijd van rust en leegte nodig hebben en vooral; dat accepteren. Omdat er een wachtlijst is van mensen, die hadden willen deelnemen en vooral omdat burn out een maatschappelijk probleem is, hebben we besloten dit seminar een aantal keren per jaar te herhalen. Nieuwe data volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *